Gör skillnad – Bli en BarnHero

Alla gåvor går oavkortat till BarnensHjältars verksamhet

Var med och ge barnen en lekfullare framtid

För barn och unga som lever i utsatthet kan på fritiden präglas av oro och tristess istället för aktiviteter och utflykter. De behöver hjälp hela året, inte enbart vid enstaka tillfällen.

Desto fler månadsgivare vi har, desto bättre kan vi planera verksamheten och våra insatser.

När du väljer att bli månadsgivare så godkänner du att Billecta payments tillhandahåller sin kundinformationstjänst enligt deras användarvillkor.

Stöd oss

Din gåva ger barn och unga rätt till lek och rätten att få information om sina rättigheter. Stöd BarnensHjältar här och nu för en ljusare framtid. Tillsammans gör vi skillnad!

När du ger en gåva till BarnensHjälar är du med och sprider lek till barn, då varje barn har rätt till lek, fritid och att må bra – oavsett vilka de är och var de bor. BarnensHjältar anser att lek och lekens möjligheter bör genomsyra hela livet, så att alla barn ska få vara barn och känna hopp om framtiden oavsett livssituation eller ekonomiska möjligheter.

Att barnkonventionen är lag är det många barn som känner till, men inte innehållet av den. Det är något BarnensHjältar jobbar hårt för att förändra genom kunskapsspridning.

Du kan hjälpa på en rad olika sätt både som privatperson, företag eller förening. Varje gåva är viktig och tar BarnensHjältar steget närmare till att främja barns behov av lek för att utvecklas till empatiska, sociala och kreativa samhällsmedborgare med en positiv självkänsla.

Ge en gåva

Swisha till 123 1900 372 eller skanna koden nedan direkt i swish appen!

Du kan även skänka ett bidrag genom en traditionell insättning.

Bankgiro: 5668-2628


Tillsammans gör vi skillnad!